Werken jullie landelijk? En komen jullie ook in België?

Ja we werken landelijk in Nederland en we komen in België.

Wrappen jullie ook andere interieurdelen/meubels?

Ja, maar alleen in combinatie met uw keuken is het mogelijk andere interieurdelen en/of meubels te laten wrappen door ons.

Hoelang heb ik garantie?

We geven 3 jaar garantie op de applicatie van de interieurfolies. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige kwaliteit interieurfolies. Daarnaast werken we met speciaal apparatuur om de interieurfolie aan te brengen waarmee we 100% kwaliteit kunnen garanderen.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

De kleur keuzes zijn oneindig, van effen kleuren, marmerlook, houtnerf en goud tot zelfs betonlook. Ons brede assortiment aan interieurfolie heeft zeker 1000 kleuren en designs. Heeft u een speciale kleur in gedachten die niet in ons assortiment zit? Neem dan contact met ons op. We zullen dan zo snel mogelijk aan de slag gaan om uw wensen waar te kunnen maken!

Hoeveel kost het wrappen van een keuken?

Indien u benieuwd bent hoeveel het kost om uw keuken te laten wrappen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Stuur een overzichtelijke foto van uw huidige keuken naar info@keukens-wrappen,nl. Wij brengen dan een gratis en vrijblijvende offerte uit. Een indicatie kunnen we helaas niet geven, omdat iedere keuken zijn eigen maatwerk heeft.

Hoelang blijft deze folie zitten?

De folie kan onder normale omstandigheden zeker 10 jaar mee gaan. De folie die we gebruiken is kras en stoot bestendig. Tevens ook UV bestendig, dus de folie kan niet zomaar verkleuren. Wel raden we aan om altijd extra folie bij te bestellen bij uw keuken en te bewaren voor de langere termijn. Er zit namelijk een risico op minimaal kleurverschil als de folie opnieuw geproduceerd moet worden.

Waarom kiezen voor wrappen?

Uw keuken wrappen met interieurfolie heeft veel voordelen. Voordelig, snel, duurzaam, milieuvriendelijk, gemakkelijk te reinigen, slijtvast en een ruime keuze aan kleur en effecten. In no-time transformeer je een (saaie) witte keuken bijvoorbeeld in een hippe zwarte variant met marmeraccenten.

Hoe werkt het wrappen van een keuken?

Keukens wrappen is het aanbrengen van interieurfolie op uw huidige keukendelen. Het is dé ideale oplossing als je geen volledig nieuwe keuken wilt plaatsen. We werken met interieurfolie van Bodaq en 3M DI-NOC. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en de keuzes qua kleur en effecten zijn oneindig.