Klanten beoordelen ons met 4.7/5
 4.7/5
hello world!

Keukens-wrappen.nl

Uw keuken een tweede leven? Laat uw keuken wrappen!

Een snelle en duurzame oplossing om een totaal nieuwe look te creëren voor uw keuken. We hebben een ruime keuze aan interieurfolie. Benieuwd of uw keuken geschikt is om te wrappen?
Offerte aanvragen
  • keuken wrappen
  • keuken wrappen
  • keuken wrappen

Voordelen van keuken wrappen

Keuken wrappen is klaar in 1 dag
Keuken wrappen is een voordelig alternatief
Gemakkelijk te reinigen, vuilafstotend en slijtvast
Ruime keuze aan kleur en structuur
Geen overlast tijdens het keuken wrappen
Keuken wrappen is duurzaam en milieuvriendelijk

Keukens-wrappen.nl

Laat uw keukenfolie los? Is uw keuken(folie) vergeeld? Of spreekt de huidige uitstraling van uw keuken u niet (meer) aan? Dit zijn een aantal van de vele mogelijke redenen om aan het wrappen van uw keuken te denken. 

Elke kleur en/of structuur is mogelijk. Eventueel in combinatie met nieuwe handgrepen creëert u gemakkelijk een nieuwe stijl.
Offerte aanvragen
John van der Poel
John van der Poel
Een aanrader, Bij keukens-spuiten.nl onze keuken opnieuw laten spuiten en tevens keukenblad laten wrappen. Keuken , 28jaar oud , was origineel wit en opnieuw laten spuiten in de kleur off-black. Resultaat mag er zijn ( zie foto) we zijn er zeer tevreden over , keuken is weer als nieuw. Ook het keukenblad heeft weer een nieuwe look dankzij het vakkundig wrappen hiervan. Zeer kundig en vriendelijk personeel, zowel tijdens bezoek in de showroom als de vakmensen aan huis. Goede en duidelijke offerte en ook communicatie en werkwijze hierover, Kortom een aanrader voor deze prijs heb je geen nieuwe keuken.
Ali Yousofzai
Ali Yousofzai
Keuken weer helemaal naar wens gewrapt. Top kwaliteit geleverd. De keuken is weer als nieuw.
Olga Deijkers
Olga Deijkers
In 2 dagen je keuken een nieuwe look. Rick heeft vakwerk afgeleverd. Super blij met dit mooie resultaat
Jan Luijk
Jan Luijk
In verband met beschadigingen aan een aantal jaren oude keuken naar een oplossing gezocht. Via internet uitgekomen, mede door goede recensies, bij Keukens-wrappen.nl in Roosendaal. Afspraak gemaakt en na correcte en duidelijke informatie door Martine, kwamen 2 werknemers keurig op de afgesproken tijd. Abdel en Rick. De mannen waren zeer correct en hebben een dag hun uiterste best gedaan. Het resultaat was verbluffend mede omdat wij graag dezelfde kleur wilden. Gewoon een nieuwe keuken met prachtige folie. Alles werd keurig opgeruimd en wij zijn blij, meer dan. Top bedrijf met 2 topgasten. Zeer aan te bevelen.
Will Keuren
Will Keuren
Afgelopen maandag onze keuken laten wrappen. In één dag een nieuwe keuken. Van offerte tot opdracht verliep de communicatie naar tevredenheid. Offerte is duidelijk en ook op de dag zelf was de communicatie goed. Er is keurig en vakkundig gewerkt. Abdel en Rick hebben prima werk geleverd.
Rene
Rene
Zeer net personeel. Ze hebben onze keuken in 1 dag weer als nieuw gemaakt.
Jenny van Oostveen - van der Schaft
Jenny van Oostveen - van der Schaft
Nog steeds erg blij met de keuken. Superstrak en netjes gewarpt. Goed communicatie, advies en service. En heel netjes gewerkt.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt het wrappen van een keuken?

Keukens wrappen is het aanbrengen van interieurfolie op uw huidige keukendelen. Het is dé ideale oplossing als je geen volledig nieuwe keuken wilt plaatsen. We werken met interieurfolie van Bodaq en 3M DI-NOC. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en de keuzes qua kleur en effecten zijn oneindig.

Waarom kiezen voor wrappen?

Uw keuken wrappen met interieurfolie heeft veel voordelen. Voordelig, snel, duurzaam, milieuvriendelijk, gemakkelijk te reinigen, slijtvast en een ruime keuze aan kleur en effecten. In no-time transformeer je een (saaie) witte keuken bijvoorbeeld in een hippe zwarte variant met marmeraccenten.

Hoelang blijft deze folie zitten?

De folie kan onder normale omstandigheden zeker 10 jaar mee gaan. De folie die we gebruiken is kras en stoot bestendig. Tevens ook UV bestendig, dus de folie kan niet zomaar verkleuren. Wel raden we aan om altijd extra folie bij te bestellen bij uw keuken en te bewaren voor de langere termijn. Er zit namelijk een risico op minimaal kleurverschil als de folie opnieuw geproduceerd moet worden.

Hoeveel kost het wrappen van een keuken?

Indien u benieuwd bent hoeveel het kost om uw keuken te laten wrappen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Stuur een overzichtelijke foto van uw huidige keuken naar info@keukens-wrappen,nl. Wij brengen dan een gratis en vrijblijvende offerte uit. Een indicatie kunnen we helaas niet geven, omdat iedere keuken zijn eigen maatwerk heeft.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

De kleur keuzes zijn oneindig, van effen kleuren, marmerlook, houtnerf en goud tot zelfs betonlook. Ons brede assortiment aan interieurfolie heeft zeker 1000 kleuren en designs. Heeft u een speciale kleur in gedachten die niet in ons assortiment zit? Neem dan contact met ons op. We zullen dan zo snel mogelijk aan de slag gaan om uw wensen waar te kunnen maken!

Hoelang heb ik garantie?

We geven 3 jaar garantie op de applicatie van de interieurfolies. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige kwaliteit interieurfolies. Daarnaast werken we met speciaal apparatuur om de interieurfolie aan te brengen waarmee we 100% kwaliteit kunnen garanderen.

Wrappen jullie ook andere interieurdelen/meubels?

Ja, maar alleen in combinatie met uw keuken is het mogelijk andere interieurdelen en/of meubels te laten wrappen door ons.

Werken jullie landelijk? En komen jullie ook in België?

Ja we werken landelijk in Nederland en we komen in België.

PROJECTEN
Interieurfolie
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
chevron-down