Klanten beoordelen ons met 4.7/5
 4.7/5
hello world!
Keukens-wrappen.nl

Over ons

Over Keukens-wrappen.nl

De keuken is in veel huishoudens de centrale plek in huis. Door het wrappen van uw keuken kunt op een betaalbare en duurzame manier een totaal nieuwe look en stijl creëren.

 Wij helpen u daar graag mee. Keukens-wrappen.nl is gevestigd in Roosendaal (Noord-Brabant), maar we werken door heel Nederland en België.
Offerte aanvragen
Ons team
Eigenaar
Michael
Eigenaar & Wrapper
Abdel
Marketing
Kelly
Verkoop
Martine
Wrapper
Rick
Kantoor
Eigenaar
Michael
Eigenaar & Wrapper
Abdel
Marketing
Kelly
Verkoop
Martine
Wrapper
Rick
Buitendienst

Werkwijze

In slechts 4 simpele stappen kunt u het gewenste resultaat behalen. Hoe gaan wij te werk?
Stap 1

Offerte aanvragen

Als u een foto van uw keuken stuurt kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen. De foto mag u via de website sturen, maar ook via de email of whatsapp.
Stap 2

Folie uitkiezen

We hebben een enorm aanbod aan folies waar wij mee werken. We kunnen een brochure toesturen waar alle mogelijke folies in staan. Mocht u het lastig vinden om hieruit te kiezen, is het ook mogelijk dat we bij u thuis langskomen voor een advies gesprek.
Stap 3

Plannen

Als de opdracht akkoord is en u heeft de gewenste folie gekozen is uw aanvraag compleet. Wij bestellen dan het benodigde materiaal en spreken een datum met u af.
Stap 4

Wrappen van uw keuken

Het is zo ver! Op de met u afgesproken datum komt onze collega naar u toe. Gedurende deze dag gaat onze collega uw keuken voorzien van de gekozen interieurfolie. In de meeste gevallen zijn wij binnen 1 dag klaar. Bij grotere keukens of bepaalde specifieke wensen kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben. Dit zal ook van te voren met u besproken worden.
John van der Poel
John van der Poel
Een aanrader, Bij keukens-spuiten.nl onze keuken opnieuw laten spuiten en tevens keukenblad laten wrappen. Keuken , 28jaar oud , was origineel wit en opnieuw laten spuiten in de kleur off-black. Resultaat mag er zijn ( zie foto) we zijn er zeer tevreden over , keuken is weer als nieuw. Ook het keukenblad heeft weer een nieuwe look dankzij het vakkundig wrappen hiervan. Zeer kundig en vriendelijk personeel, zowel tijdens bezoek in de showroom als de vakmensen aan huis. Goede en duidelijke offerte en ook communicatie en werkwijze hierover, Kortom een aanrader voor deze prijs heb je geen nieuwe keuken.
Ali Yousofzai
Ali Yousofzai
Keuken weer helemaal naar wens gewrapt. Top kwaliteit geleverd. De keuken is weer als nieuw.
Olga Deijkers
Olga Deijkers
In 2 dagen je keuken een nieuwe look. Rick heeft vakwerk afgeleverd. Super blij met dit mooie resultaat
Jan Luijk
Jan Luijk
In verband met beschadigingen aan een aantal jaren oude keuken naar een oplossing gezocht. Via internet uitgekomen, mede door goede recensies, bij Keukens-wrappen.nl in Roosendaal. Afspraak gemaakt en na correcte en duidelijke informatie door Martine, kwamen 2 werknemers keurig op de afgesproken tijd. Abdel en Rick. De mannen waren zeer correct en hebben een dag hun uiterste best gedaan. Het resultaat was verbluffend mede omdat wij graag dezelfde kleur wilden. Gewoon een nieuwe keuken met prachtige folie. Alles werd keurig opgeruimd en wij zijn blij, meer dan. Top bedrijf met 2 topgasten. Zeer aan te bevelen.
Will Keuren
Will Keuren
Afgelopen maandag onze keuken laten wrappen. In één dag een nieuwe keuken. Van offerte tot opdracht verliep de communicatie naar tevredenheid. Offerte is duidelijk en ook op de dag zelf was de communicatie goed. Er is keurig en vakkundig gewerkt. Abdel en Rick hebben prima werk geleverd.
Rene
Rene
Zeer net personeel. Ze hebben onze keuken in 1 dag weer als nieuw gemaakt.
Jenny van Oostveen - van der Schaft
Jenny van Oostveen - van der Schaft
Nog steeds erg blij met de keuken. Superstrak en netjes gewarpt. Goed communicatie, advies en service. En heel netjes gewerkt.
Duurzaam
Ruime keuze
Vakmanschap
Snelle oplevering
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie